Sönder redigerad

Men kom igen nu Kissie, har du inte redigerat färdigt snart?


Vi ser dina misstag!

Pinsamt Kissie

Nu börjar till och med Amir bli skeptisk över Kissie's operation, och även han tycker att det börjar bli pinsamt. Alla vet att diskussionerna kring hennes operation endast är ett trick för PR och hon lyckas vekrligen. Men vi håller med Amir, det börjar bli pinsamt nu Kissen.


(Bild tagen från Amir)

Sperma fläckar?

Har Kissie sprungit och lekt med en kille inne på toaletten mellan drickandet, eller har hon helt enkelt gått ut med en smutsig klänning?


ÄCKLIGT KISSIE-KATTEN

En ny anka i stan

Ännu en gång måste Dessie göra precis som Kissie. Nu har hon planerat in att göra en läppförstoring. Förmodligen kommer hon också att se ut som en anka, om hon ens får göra det med tanke på att flickan bara är 15. Men får hon vara ute och dricka hejdlöst så ska nog inte detta vara några problem. Men det återstår att se.


(Kopierat från lilla Dessie)

Vacker utan spackel

Kissie kan tydligen inte låta bli att redigera sina bilder. Hon är tydligen inte lika "vacker" i verkligheten..


Ser ni skillnaden? Vi gör..


Paow är inte så omtyckt

Detta hittade vi på Playahead i Paows gästbok. Är inte 100% säker på om det är Dessie's riktiga PA eller om det är en fake. Men hur som helst, vi ser alla att det är någon som inte tycker så speciellt bra om Paow




(Bild tagen från Paow's gästbok)

Är han bög eller?

Vi alla vet att det inte finns några som helst tvivel på att Amir skulle vara gay. Men nu börjar han verkligen gå till överdrift. Nu vill han köpa Britney Spears parfym. Är inte det lite väl gay? Ska inte tjejerna ens få ha sina parfymer ifred?


(Bild lånad från Amir)

Told you so!

Angående Kissie's bröstoperation. Anledningen till att hon inte har gjort operationen än är för att hon håller på att diskutera fram priset. Alltså har hon inte så mycket pengar som hon skryter om. Det är inte alltid så bra att vara "känd" som lilla K vill tro!


(Printat från Kissie's lillebror)

Smyg röker?

Jag vet inte riktigt vad ni tycker, men det är väl inte riktigt någon nyhet om att våra kända fjortisbloggare tar sig en och annan cig lite då och då. Så varför försöker Dessie ens att dölja det, när vi hittar det ändå?

(Video inlägget finns på http://desireenilsson.blogg.se/2009/august/videoinlagg-fran-ute.html)

Operationen

Vad sysslar Kissie med egentligen? Tror inte själv att hon har någon aning om vad det är hon snackar om. Hon verkar bara vilja provocera fram så mycket strunt som möjligt för att folk ska fortsätta läsa hennes blogg. Hennes största miss är dock att hon inte kommer ihåg vad det är hon lägger ut och vad det är hon skriver.

För ett tag sedan la hon ut en bild på ett dokument där der klart och tydligt står ett datum för hennes bröstoperation. Denna ska alltså äga rum imorgon.
Och för bara ett litet tag sedan har hon lagt ut ett inlägg om att det bara var ett skämt. Att hon självklart inte glömt bort att hon skulle opereras och att det var därför hon skjöt upp operationen.

Egentligen verkar det hela handla om feghet. Tror inte att Kissie har så mycket mod som hon egentligen vill få det till att verka. Eller vem vet, kanske är det en fråga om pengar!

Känns inte bilderna om en aning dubbelmoral?


(Bild lånad från K)


(Text lånad av K)

Kenza international

Kenza börjar bara bli större och större. Hennes läsarantal ökar, hon är med på varenda omslag i tidningar och nu senast skymtades hon i Tysk tv. Hon blev filmad vid insläppet till Tokio Hotel-spelningen. Hon berättar även om hur mycket internationella läsare hon fått. Så nu är frågan om Kenza kommer att bli mer och mer internationell, och kanske till och med bli mycket större än Blondinbella?


(Bild lånad från Kenza/youtube)

Har skämms vi inte!

Paow har precis berättat om gårkvällens bravader. Inte så mycket att hurra för, men självförtroendet börjar gå lite till överdrift. Hon "spottar på folk" och skryter om alla sina fans.  Känns det inte som om det börjar bli lite för mycket? Kanske för att hon börjat hänga med Dessie igen som hon blivit likadan!


(Bild printad från Paow)

Kissie <3 Playahead

Kissie vill alltid försöka vara den mest populära. Ibland tycker hon säkert att hon lyckas också. Tidigare idag la hon upp en bild om att hon var populärast på Playahead.se. Hon var även tvungen att skryta lite om sitt sammarbete med sidan.
Men nu visade det sig att hon inte var så populär som hon ville vara.


(Bild lånad från Kissie)


(Och såhär ser det egentligen ut på PA, bara nummer 3!)

Kriget har bara börjat

I allas bloggar skrivs det om det Katrin Zytomierska sa i Vakna med The Voice. Alla verkar ha sina åsiker om det som har sagt. Lite roligt är att verkligen alla bloggare har skrivit ett inlägg om det. Kissie har sagt sin åsikt. Dessie och Paow har sagt sin. Men att även Kenza prompt måste säga sin åsikt och att Blondinbella ska leka vuxen och låtsas som att hon är mycket vuxnare än alla andra. Det känns som om att detta är ett krig som borde ta slut ganska snabbt, men vi vet alla, att kriget har bara börjat.


(Bild tagen från Google)

Katrin VS fjortisbloggarna

ingen kan väl ha missat det råa videoklippet från the voice med Katrin Zytomierska som hon la upp på sin blogg idag? Skulle det vara så att ni har det, kolla gärna in dessa två videos Del 1 och Del 2
I dessa två video klipp så diskuterar dem öppet om våra så kallade fjortisbloggare.. Alltså Kissie, Paow och Dessie.
Katrin borde få en guldmedalj för allt hon säger om dessa tre, äntligen har någon fattat skandalen och vågar nämna något om dem! Vi är evigt tackasamma för dessa två The voice klipp.

Men självklart blev det ramaskri i alla tre bloggarna, och alla reagerade nog på minst sagt samma sätt.. Fula ord, raseri utbrott och hat till Katrin. Kissie själv la så mycket energi på Katrin att hon till och med skrev egna pratbubblor, Dessie skrev en hel sida som slutade med självförsvar ("Jag tycker faktiskt att hon är den mest äckligaste personen i Sverige"). Den enda som höll lugnet var väl Paow, vilket faktiskt gör att hon förtjänar en liten guldstjärna, men även hon blev så klart upprörd men inga speciellt fula ord eller nedklankning på Katrin ägde rum





(Utdrag från alla fyra nämnas bloggar)


Men kom igen tjejer, det här var det roligaste på länge! :)

Bloggportalen

Har ni skådat? Vad kommer detta innebära? Ett raseri anfall i bloggvärlden?
Det jag snackar om är självklart att Kissie som nyss var så stolt med att äntligen gått förbi Blondinbella i denna lista Mest Besökta Proffsbloggare, bara varade för en dag. Självklart pustar vi alla ut och är superglada att Blondinbella ligger på toppen igen. Hon är trotts allt den vettigaste utav dem kända blondinbloggarna.


Men något annat häpnadsväckande som syndes på denna lista är att Paow ligger för Dessie, och denna gången får vi nog bara Gratulera Paow.

Ny pojkvän?

Har lille Amir gått och blivit kär igen? Det återstår att se vem detta nu kan vara

(Bild lånad av Gaybloggen)

Bröstoperation?

Det här med att Kissie ska förstora sina bröst är någonting som hon vädligt mycket gör oss läsare påminda om. Men är det bara ett PR trick eller kommer hon faktiskt att fullfölja det?
Så senast som idag la hon upp en dialog på kissies.se där det kom fram att hon själv hade helt glömt bort att operationen som nu ska ske den 31/8 var nu på måndag. Då kan man fråga sig hur hon kan glömma bort en sådan stor sak som hon så gärna skryter om?


(Bild låndad från Kissie)

En anna fråga som ofta har blivit ställd är, har hon råd? Efter som att tal om operationen har ändrats hit och dit.
Något som ger oss mer klartecken på denna fråga är inlägget hennes bror skrev idag. Där han rakt och ärligt skriver, "men om det här är garanterat är inte säkert eftersom att Alexandra ska diskutera priset med kirurgen". Där fick ni svaret sötnosar... Kissies "stora" blogglön räcker tyligen inte till!


(Bild låndas från peter08.blogg.se)

Varför spela?

Blondinbella är den nästan den enda stora bloggaren som inte har satt någon fjortisstämpel på sig. Hon arbetar för sin framgång och har gjort sig extremt stor. Men att vara 18 år och bete sig som om man vore 30 kan inte vara nyttigt. Hur kommer hon att vara när hon är 30 och hur kan hon välja att gå miste om den bästa tiden i sitt liv, alltså ens ungdom! Känns som om det börjar gå lite till överdrift nu!


(Bild lånad av Blondinbella)

Dissaren

Paow är en tjej som verkligen tror hon vet hur man försöker dissa folk. Tror inte någon har kunnat missa hennes "Paow dissar/hissar". Men hon verkar ha svårt för att hissa någon eller något. Utan istället skriver hon milslånga inlägg om saker eller personer som hon väljer att dissa. Läs bara den senaste. Visst kunde hon hissa Kenza lite, men inte fick hon en lika lång förklaring till varför som fjortisbloggaren hon dissade.
Någon som har lite för mycket stolthet kanske?

Nya bloggtrenden?

Ja, det verkar minsann som att dessa lårhöga stövlarna från Friis & Co. är nya modet inom bloggvärlden.
Vi har sett att båda Kenza, Kissie och Blondinbella har införskaffat sig dessa. Nu saknas det bara att Dessie och Paow också börjar följa trenden.

Men det snygga bloggaren Kenza var dock först.



(Bild lånad av Kenza)

Vem börjar bli kaxig?

Lilla N.Bitchie har kanske studerat fjortisbloggarna för mycket på senaste tiden. Börjar hon inte bli lite för kaxig och kanske är det hon själv som får stämpeln fjortisbloggare skriven i pannan?





Vem får flest vänner?

Både Kissie och Dessie vill gärna visa för övriga Sverige hur populära de är bland sina läsare och även bland andra. Igår la Kissie ut en bild på hur många vännerförfrågningar hon fått på facebook. Och idag var självklart lilla copycat-Dessie tvungen att göra precis samma sak. Men det var ändå fler som ville bli vän med Kissie!



(Bild lånad från Kissie)


(Bild lånad av Dessie)

Dessie-flashback

Dessie
sticker inte under stolen med att hon en gång i tiden har varit fjortis (kanske egentligen en av Stockholms största). Hon har precis i ett inlägg lagt upp flashback-bilder på sin fjortistid som hon själv menar ägde rum år 2007. Men det känns kanske som hon fastnat lite i det förflutna.





(Bilder lånade från vår alldeles egna fjortisbloggare Dessie)

Gömt och glömt?

Ifall någon har missat så har våran kära Kissie, lika väl som Dessie blivit avstängd från sin blogg en gång i oktober förra året. Något som kanske inte stoltseras på Kissies blogg direkt, eller kanske ens har nämnts?


(Bilden är lånad ifrån metro.se)

Bredbandskampen

Har Dessie verkligen inget bättreför sig än att sitta och komnentera sitt kassa bredband, precis som Kissie gjort bara några dagar tidigare. Men vem är det som väldigt ofta skriver att hon avskyr copycats, om inte lilla Dessie själv. Nu är det återigen hon som gör det själv!



(Bild lånad av Kissie, utlagd den 22/8-09)



(Bild lånad av Dessie, utlad den 23/8-09)

Kissies nya stölvar

Har Kissie delade åsikter eller har hon helt enkelt bara ändrat stil för att hennes nya förebild är Kenza?








(Bilder lånade från Kissie herself)