Covergirl

Kissie är omslagsmodellen till Vecko Revyns senaste nummer och detta är hon så stolt över. Hon kallar sig själv för en covergirl, men dessa brukar ju först och främst vara snygga. Sedan kan vi väl tycka att hon inte ser riktigt klok ut på bilden. Hon passar verkligen inte som en omslagsmodell. Kissie borde hållas i bakgrunden.

Debatt

Just nu hålls det på med en debatt på SVT1 och den handlar bland annat om plastikoperation där bland annat Linda Rosing och Paow är med. Men, någon som vi inte ser är Kissie, som skulle varit med. Nu skriver hon själv att hon hoppade av på grund utav att Linda Rosing skulle vara med. Come on girl, är du inte starkare än så, du som är så "van" att vara med i TV. Eller vågor hon bara helt enkelt inte stå för sina ankläppar.
Frågan är även vad gör Paow i programmet?


Bild från Kissies

Halloweenkryssningen

Idag är det dags för Kissie och Amir att bege sig ut på havet och dricka en fruktansvärd massa alkohol. Kvällen till ära ska de ju också självklart klä ut sig och man kunde nästan gissa att Kissie skulle klä sig väldigt utmanande. hon säger ju att hon är så stolt över sin kropp, så då ska hon väl självklart visa upp den. Men såhär mycket trash trodde vi inte att det kunde bli.


Kissies utklädnad för kvällen

Here we go again

Det var inte mer än två dagar som falsksanning.blogg.se höll sig ute ur bloggvärlden. Hon kommer att skriva ett inlägg senare och förklara vad som hänt. Detta är väl på både gott och ont. Men man kan ju undra hur glad Paow och de andra blir nu.

Missade ni programet?

Några av våra läsare har skrivit till oss att de missade kvällens tv-sändning där Paow, Dessie och Kissie medverkade. Så, för er som missade det, eller helt enkelt inte har tv 8 hemma så hittar ni programmet under länken här!

Vänner igen?

Som vi trodde, Paow och Dessie verkar vara vänner igen. Efter deras medverkan i TV8 ikväll klockan 21.00 så verkar det ha löst sig mellan dessa två blondiner. Dessie skrev nyss att hon, Paow och Ballie skulle iväg på fest.
Så vad hände egentligen med att Paow inte ville umgås mer med Dessie, hon skämde ju ut henne?


Bild från Dessie

Aschberg

För er som inte har hängt med i bloggvärlden så har både Kissie, Dessie och Paow skrivit att de ikväll klockan 21.00 skulle vara med i Aschberg på kanal 8. Vilket dock var ganska svårt och missa. Själv satt vi bänkade framför tvn för att se dem skämma ut sig och göra bort sig, med kameran i högsta hugg.

De blev mest utfrågade om olika saker och Kissie tog över ungefär varenda svar och pratade mest om sig själv och sin egen framgång. Paow satt mest tyst och sa inte mycket alls i sin vanliga rosa klänning.
Aschberg frågade tjejerna om de brukade härma varandra och då svarade Dessie snabbt att Kissie gör det, och då såg man hatblickarna från Kissie, vilket vi mest satt och garvade åt.


Dessie hade tvättat sitt hår med silvershampoo precis innan hon skulle iväg till sändningen, och såhär blev resultatet. Fläckligt med lila! Snyggt!



Här ser vi Kissies missbildade läpp. Det är nog inte så bra att spruta in en massa skit i läpparna, trots att hon som gjorde det var såååå duktig!

Ni har väl inte missat?

Först och främst vill vi bara be om ursäkt för den hemskt dåliga uppdateringen. Men när det är mycket med både skola och jobb så prioriteras inte bloggen lika högt tyvärr. Vi har liksom fullt upp med att leva våra egna liv också. Men vi märker att vi har trogna läsare som kollar vår blogg varenda dag. Dock ska vi försöka att ta tag i detta lite bättre nu.

Men ni har väl inte missat att falsksanning.blogg.se har blivit avstängda? Detta blev de på grund av att Paow anmälde dem. Vi tycker att det är bra, deras läsare tycker nog att det är mindre bra. Vad tycker ni?

Wipeout

Både Kissie och Amir skriver i sina bloggar om ett tv-program som de båda ska vara med i. De låter oss inte veta vilket utan vill att vi ska vara nyfikna. Men om de vill att vi ska vara nyfikna, varför är då Kissie så blåst att hon lägger upp mailet hon fått och berättar i stort sätt allt. Man förstår därför att det är Wipeout som de ska vara med i. Programmet som frågade Kenza om hon ville vara med, men där hon tackade nej.

Antar att Kenza inte lär ta tillbaka sitt nej nu.



Lånat av Kissie, som är rentav blåst!

Stockholms stolthet

Tidigare idag skrev Amir ett inlägg om en kille som kallade sig för "Stockholms stolthet" och Amir var självklart tvungen att trycka ner killen lite extra. Därefter lägger han ut en bild på att om man söker på stockholms stolthet på google.se så finns han med bland bilderna. Självklart gör han inte det, men han gör gärna allt för att lura oss läsare.


Rätta bilden från google.se



Amirs fakebild från google.se

IQ?

Vi har länge undrat vad Amir har för IQ, vi fick nog svaret nu, suck..


Bild från Amir

Hot boyfriend?

Kissie har ju under en längre tid haft en pojkvän som hon har skrivit om, som om nu idag tydligen har dumpat. Än så länge har han varit okänd och hemlig. Men vi tyckte att ni var värda att få reda på denna lilla sötnosen som har fallit offer för våran kära Kissie


Bild från Kissies


Bilden på expojkvännen som Kissie har suddat ut

Så vad tycker ni, var han för snygg för Kissie, eller kanske tvärtom?

VRs fusk

Amir skrev tidigare idag något om att Vecko Revyn ska ha fuskat fram en av sina vinnare. Han skriver inte riktigt ut vem men man kan ju nästan gissa när han skriver "att man inte får vinna två år i rad". Känns bara som att det kan vara Kenza han snackar om. Men man vet aldrig. Självklart borde man få vinna hur många år som helst i rad om man nu har en bra blogg. Håller med Amir om att det är dåligt att låta läsare rösta och sedan inte bry sig om rösterna. Vad tycker ni?

Angående Blogawards

Idag är det mest tjat om Blogawards som var igår. Vi vet alla att Foki vann årets blogg och båda sina kategorier. Kissie vann för kaxigaste blogg, medan det var Katrin som förtjänade priset.
Har kollar igenom lite nu i de olika bloggarna på bilder och hittade lite roliga bilder hos Paow. Hon skrev ju för ett tag sedan extrema hatinlägg till Amandavardet och Amanda gjorde samma sak. Nu tycker Paow att hon är jättetrevlig och hon bara ändrade uppfattning med en gång.

Men fös oss känns det ändå som den största frågan än: VAD FAN HAR DESSIE GJORT MED HÅRET?


Ännu en catfight

Och vem är inblandad, om inte Kissie helself?
Denna gång var det Kissie som startade den genom att skriva en massa skit om sin föredetta vän Emelie. De har tidigara varit vänner och nu försöker denna Emelie blir känd på att skriva skvaller i sin blogg om Kissie. Något alla vi skvallerbloggare tycker om.

Kissie skrev ett inlägg som handlade om att Emelie inte har något jobb, att hon är fattig för att hon jobbar på McDonalds och dessutom har lånat 6000:- av Kissie. Hon menar även att denna Emelie skulle ha bett Kissie länka henne i bloggen och att hon även gjort samma sak med Amir. Hon ska ha förföljt Kissie, stått utanför hennes port och nu fått besöksförbud. Dessa är Emelies svar:


Nejmen titta!

Titta var som står i Aftonbladet! Att lilla fina Blondinbella skulle åka på böter.

Dubbelmoral

Vi vet alla att Kissie endast vill provocera, och det gör hon ganska bra. Hon skriver att medelklassmänniskor använder sig av kläder från Gina Tricot och att dem tror att märket Mouli är dyrt. Men vi som läser hennes blogg vet att 70% av hennes garderob är fyllt med kläder från Gina Tricot, och även att hon var jättestolt när hon köpte sin Mouli-tröja. Tröjan som hon dessutom hade på sig när hon var och förstorade läpparna. Bruden är inte annat än dubbelmoral.


Catfight?

Kenza skrev igår ett inlägg angående Blogawards och om vilken hysteri det är kring det. Hon skriver en massa negativa saker som verkligen menar på att hon snackar om Kissie. Detta märkte Kissie och nu bet hon tillbaka. Man kan ju undra vad som kommer att hända på Blogawards egentligen!



Dessie tycker om Photoshop

Dessie menar ju på att hon aldrig redigerar dina bilder. För hon är söt som det är. Och det försöker hon stoltsera med på denna bild. Men hur svårt är det att se att hon redigerat bort typ halva sin näsa? Pinsamt Dessie!

Dessies stalker

Verkar som om Dessie har fått sig en egen liten stalker. Eller så har hon använt sig av Photoshop. Denna Douglas Ekvall som har skickat alla dessa mail till henne verkar var alite väl desperat. En liten kille förr 93 som förföljer henne. Denna kille känns dock som om han skulle passa Dessie. Hon verkar ju nämligen bara bry sig om sig själv, och killen verkar också bara bry sig om henne.
Synd bara att Dessie bara vill ha äldre killar.


Dags med en egen stil?

Den 27 september var Kissie, Amir och Amirs vän ute och fikade. Ni ser jackan som Amirs vän har på sig. Bara 3 dagar senare köper Kissie en exakt likadan jacka som hon stolt går runt i nu. Kan hon verkligen inte hitta sin egna stil utan måste kopiera allt som alla andra gör? Stackars lilla flicka!


Tack för tipset Malin!

Lockarna

Bland våra platinablonda bloggerskor så var det Paulina som började med att locka sitt slitna löshår. Därefter tvingade hon Dessie att göra det och nu gör även hon det självmant. Och nu kan ju inte Kissie göra annat än att också börja locka sitt hår. Jag menar, hon kan ju inte vara den enda platinablonda bloggerskan med spikrakt hår!


Tack Julia för tipset!

SATS

Idag skriver Kissie att hon ska börja träna på SATS. Men detta har redan Dessie lagt ut. Så tidigt som i september. Är inte Kissie lite väl sen med att härma detta inlägg? Hon brukar ju annars vara ganska snabb med sådant. Men inte denna gång. Synd bara att Dessie inte får börja träna där förrän hon fyller 16.


(Bilder lånade från Dessie och Kissie)

Härmapan

Vi har ju en kategori som heter "Vem var först?". Denna börjar snabbt fyllas på mer och mer om vem som härmar vem och vem som faktiskt var först. För sådant får man ju självklart inte missa. Denna gång är det Kissie som nästa rakt av kopierat ett av Dessies inlägg. Hon kunde likagärna ha printat inlägget och lagt upp i sin egen blogg. Så dåligt har hon gjort om det. Se själva.


(Bilder lånade från Kissie och Dessie)

Hjälp på väg!

Vi vet alla att Kissie och Katrin Zytomierska aldrig har varit någe vidare vänner. Trots att det var Katrin som gjorde Kissie känd. Nu erbjuder sig Katrin att hjälpa Kissie med att bli en vanlig människa. En hjälp hon faktiskt borde ta, trots att Katrins inlägg mest är sarkastiskt och något man bara skrattar åt.



(Bild lånad av Katrin Z)

Amir kan (inte)själv

Nu när Amir stolt har flyttat till sin egna lägenhet måste han visa att han kan göra allt själv. Detta vill han även stoltsera med i den frågestund som han haft. Men vi som läser Amirs blogg vet att nästan allt kring lägenheten har han fått hjälp med. Han mormor har köpt varenda pinal åt honom på IKEA, han mamma storhandlar åt honom och likaså hans mormor. Inte kan Amir göra något själv! See for yourself.

Drottningen

Bruden kan verkligen inte lägga ner sitt redigerande. Och denna gång är det verkligen riktigt dåligt gjort. Ser ut som en hemsk solbränna där hudflagorna bara faller av. Alltså riktigt äckligt! Så snälla Kissie, lägg av med att försöka göra dig själv smalare!


(Bilden är lånad av Kissie)

Den hemliga pojkvännen

Dessie skriver dagligen om hennes hemliga pojkvän som hon absolut inte vill att vi ska få veta vem det är. Men mer och mer känns det som hon kommer försäga sig. Igår så gästbloggade även Mr.X hos Dessie där han undertecknade med "L**". Skulle detta kunna vara den omtalade Leo? Eller vill de bara att vi ska tro det?


(Bilder lånade av Dessie)

Tack Felicia för tipset! (skriv gärna din blogg till oss så vi kan länka dig)

Rökning dödar

Paulina har tidigare skrivit ett hon inte röker. Hon skyller ifrån sig på att hennes vänner röker och på bilderna håller hon bara i cigaretten medan hennes vän ska ha kort på henne. Men en söt läsare har hittat bilder på henne där hon absolut inte bara håller i den åt en vän.


(Tack för tipset Julia)

Likheten

Är det bara vi som tycker att Dessie börjar efterlikna Paow lite för mycket? Hittade visserligen ingen bra bild för att jämföra, men bara för att Paow ville att Dessie skulle locka håret och ha rött läppstift på sig en kväll så har hon det i stort sätt jämt. I alla fall lockarna. Känns även som vi kommer få se mer av det röda läppstiftet! För att citera Amir: "Sno något eget!"


(Bilder lånade från Paow och Dessie)

Färgskillnader

Vi brukar egentligen bara skriva om de stora bloggerskorna och inte om andra. Men denna gång har Kissie lagt upp en bild från när hon var ute i onsdags. En bild på henne och hennes vän (namnet var inte viktigt på vännen). Men hur som helst! Har ni märks att både Kissie och hennes vän är fullkomligt orangea i ansiktet? Och framförallt att hennes väns armar är kritvita! Detta var ett roligt skämt!


(Bilden lånad av Kissie)

Sällskap

Igår hade Dessie sällskap hemma hos sig av en viss liten Jonte. Var det inte denna killen som Dessie skrev en jättelångt inlägg om så sent som i förrgår om hur omogen han var och att hon verkligen inte trodde han var sådan och bla bla bla... (Helt ärligt orkade vi inte läsa igenom exakt hela inlägget hon skrev). Men jo, det var den lilla Jonte som var hemma hos henne. Verkar som att det är helt okej mellan dem nu. Eller är det bara något hon vill få oss att tro?



(Bilder lånade av Dessie)

Hjälm

Vi skriver sällan något om Foki i denna blogg. Detta är väl dock för att hon alltid ska vara den fina och söta tjejen som aldrig gör en enda tabbe. Vi har tidigare dock hittat tabbar men det är inte så lätt.
För er som läser hennes blogg så vet ni om att hon för några dagar sedan färgat håret. Men är det bara vi som tycker det ser ut som hon har en cykelhjälm på sig? Ser skumt ut, se själva!


(Bilderna är lånade av Foki)

Hemliga killen

Igår skrev Dessie en väldigt lång (uttråkande) text om någon kille som hade svikit henna och bla bla bla... Hon valde att censurera killens ansikte, men det var ingen konst att hitta honom. Here you go!




(Bilderna är lånade av Dessie)

Värdering

Med lite för mycket tid över så hamnar man på mycket olika sidor på internet. Hamnade på bloggvarde.se där man kan värdera olika bloggar. Valde att kolla hur mycket Dessie, Kissie och Paows bloggar var värda. Inga summor att stoltsera med. Kollar man på Kenza och Blondinbella så låg med på mellan 2-300 000:-
Vet även att sidan mer är som en rolig sak och inte något som är på riktigt. Men det var ganska roliga siffor att se.

My lips like sugar

Det enda Amir skriver om i sin blogg för tillfället är hans lantliga liv, om hans läppförstoring och att han precis hittat en lägenhet. Men mest nöjd verkar han ändå vara över läpparna. Vad tycker ni? Umgås han inte lite väl mycket med K kanske?

Dessie till Blogawards

Det har tisslats och tasslats en massa om hur vida Dessie är bjuden till Blogawards eller inte med tanke på att hon inte stolt visat upp sin inbjudan som alla andra gjort. Hon skyller på att den blivit skickad till fel adress men detta tror vi så mycket vi vill på. Tror inte på att hon är bjuden förrän hon visar upp en inbjudan. Vad tror ni?

Erkännande

Kissie är inte det skarpaste kniven i lådan och idag erkänner hon det till och med själv! Hon erkänner själv att hon är tragisk. Beroende på hur man själv tolkar meningen.


(Bild lånad av Kissie)

Kissie dissar sig själv

Låter överskriften tala för sig själv. I fredags så gjorde Kissie en Inne/Ute-lista och på utelistan hamnade affären där hon själv är stamkund. Ni vet alla att vi snackar om Gina Tricot. Och vad gjorde hon idag? Jo, hon köper sig en kofta från Gina Tricot. Den affär hon aldrig mer skulle handla i, bara för att alla andra gör det.




(Bilder lånade av Kissie)

Dessie goes punk

Dessie visar stolt upp dagens outfit där hon själv tycker att hon ser ut som en punkare. Söker man på google efter "punkare" så får man upp denna bild. Nöjd hon är som ser ut som honom!

               

Förebild

Att Dessie skulle vara en bra förebild för någon är bara ett skämt. Det kommer aldrig att hända, någonsin. Hon har dock blivit förebild åt en liten tjej. Denna tjej är 9 år, och det skryter gärna Dessie med. Är inte det bara pinsamt att hennes blogg för det första blir läst av folk som knappt kan läsa och som dessutom stavar ungefär lika bra som henne själv?
Sedan känns det bara hemskt att en 9-årig liten flicka ska använda push-up bh och rosa läppstift. Förhoppningsvis är inlägget som Dessie fick på PA bara ett skämt.


(Bild lånad av Dessie)

Angående "nakenbilderna" på Kissie

Har skrivits en hel del om "nakenbilderna" som en kille har redigerat ihop på Kissie. Hon menar att hon ska anmäla honom, men vid detta laget har hon förmodligen glömt detta. Killen som gjorde bilderna har bett om ursäkt och även raderat bilderna från sin blogg. Tänkte dock lägga upp originalbilden. Dock tycker vi att killen som gjorde bilderna är grym. Lite skit får man väl tåla, plus att bilderna killen gjort är sjukt snygga.




Bilden som Kissie blev upprörd över



Originalbilden (lånade från killen som gjort "vektrobilderna"

Att de aldrig kan ge sig

Nu börjar Kissie och Dessie bli lite för mycket. Bara det faktum att deras namn är lika tråkiga att säga. Men nu tar de båda priset. De skriver om exakt samma saker. Lägga Dessie upp en sak först, så måste hon sedan självklart härma Kissie, och precis tvärtom. Nu får brudarna verkligen ge sig!






(Bilderna är lånade av Kissie och Dessie)

Tack Kitty för tipset!

Dissen

För bara tre dagar sedan gjorde Dessie en Hissar/Dissar-lista. Där var hon självklart tvungen att dissa Kissies beige jeansleggings. Och vad har hon på dig idag? Jo, självklart ett par likadana beiga jeansleggings! De som hon tyckte var så hemskt fula. Luktar dubbelmoral här. Eller minns hon inte själv vad hon skriver i sina inlägg?




(Bilder lånade av Dessie)

Dessies tur att vara först

Dessie och Kissie ska alltid lägga upp samma saker, bara att de försöker formulera saker lite annorlunda. Vill säga om de inte kopierar saker av varandra rakt av. Vi vet alla att det är Dessie som brukar vara sist med att lägga upp saker, men kolla datumen denna gång!


(Bild lånad av Dessie)


(Bild lånad av Kissie)

De förlorade glasögonen

Är det bara vi som tycker det är skönt att Kissies hemska glasögon är borta. Glasögonen kanske är snygga i sig, men verkligen inte på Kissiemjaou! Vi glädjs åt hennes förlust!

(Kollage lånat från Kissie)

Solade inte Kissie solarium?

Hela tiden tjatar Kissie om att hon solare solarium hit och dit för hon tycker det är äckligt att vara vit. Inte för att hennes kropp är vit någonstans känns det som, men på denna bilden ser det verkligen konstigt ut om man jämför med ansiktet. Antingen måste hon verkligen tona ner på sminket eller sola betydligt mer. Kan dock vara ljuset som skevar till bilden.


(Bild lånad av Kissie)

Ni glömmer väl inte?


För att skicka in tips så skriver ni ett mail till [email protected],
och glöm inte att skriva et bloggadress så vi kan länka er!