Operationen

Vad sysslar Kissie med egentligen? Tror inte själv att hon har någon aning om vad det är hon snackar om. Hon verkar bara vilja provocera fram så mycket strunt som möjligt för att folk ska fortsätta läsa hennes blogg. Hennes största miss är dock att hon inte kommer ihåg vad det är hon lägger ut och vad det är hon skriver.

För ett tag sedan la hon ut en bild på ett dokument där der klart och tydligt står ett datum för hennes bröstoperation. Denna ska alltså äga rum imorgon.
Och för bara ett litet tag sedan har hon lagt ut ett inlägg om att det bara var ett skämt. Att hon självklart inte glömt bort att hon skulle opereras och att det var därför hon skjöt upp operationen.

Egentligen verkar det hela handla om feghet. Tror inte att Kissie har så mycket mod som hon egentligen vill få det till att verka. Eller vem vet, kanske är det en fråga om pengar!

Känns inte bilderna om en aning dubbelmoral?


(Bild lånad från K)


(Text lånad av K)

Postat av: Vicki

Grejen är ju att hon inte verkar fatta att hon måste göra om operationen om 10 år och då kostar det lika mycket igen. Och ytterligare tio år efter det osv tills hon vill ta ut plantaten.. och då säckar dom ju ihop som påsar...

2009-09-01 @ 12:22:41
URL: http://sweetkaylee.blogg.se/



Ditt namn:
Remember me!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/ Din bloggadress:

Dina tips eller synpunkter:

Trackback