Röstförändringar

Amandas senaste videoinlägg låter inte alls som det brukar. Antingen har det hänt något med hennes kamera så att ljudet har blivit konstigt (vilket inte är speciellt troligt), eller så har hon helt och hållet börjat använda sin egen röst. Alltså har hon bara förvrängt sin röst hela tiden. Men hon är precis som alla andra blåsta bloggerskor, förstör sig själva och det lilla rykte de har för att de ska kunna nå toppen. Amanda kommer aldrig att lyckas!


Videoinlägg med rösten vi är vana vid


Senaste inlägget, med skum röst

Nu börjar vi skryta också

Vår allas älskade Kenza har aldrig varit den som skryter om hur mycket pengar hon har, hur mycket besökare hon har eller om hur bra hon är. Men nu börjar det komma in lite smått. Nu blir hon bara tvungen att stoltsera lite med hur mycket besökare hon har i bloggen.

Goodbye my lover

Amir vill styra upp sitt liv, ska därför göra sig av med en massa olika saker, och däribland ska han göra sig av med sina falska vänner. Alltså de vänner som bara vill ha en rolig bög att umgås med. Men Amir kommer förmodligen inte att hitta några vänner som stannar kvar hos honom. Han blev känd för att han var vän med storbloggarna, mer än så kommer han aldrig vara. Som Paow skrev i sitt motinlägg "Amir är 20 år och har inte ens något jobb"

Vi har fattat

Amandavardet har haft frågestund i sin blogg och vi har faktiskt slösat vår tid på att läsa alla frågor & svar. Det enda som var något att ha var det hon skrev under. Men det har vi väl alla fattat att hon aldrig fick godkänt i svenka. Det tror jag dock inte att någon av våra bloggerskor har/kommer att få.


(Lånat från Amanda)

Kissie <3 Collage

Idag är det onsdag och detta betyder självklart att vår blivande alkis Kissie ska ut och dricka gratisdrinkar som vanligt. För hon är så rik att hon inte ens kan betala eller beställa sina egna drinkar. Och ikväll ska hon gå till Collage av alla ställen. Klubben som Kenza alltid brukar vara på, den klubb som för en månad sedan ville "stämma" Kissie! Vår älskade Kissie verkar inte ha koll på hur hon spelar sin roll, och vilka värderingar hennes påhittade "Kissie" har. Så dubbelmoral, så fake!


(Bild lånad av Kissie)

Flätor

Igårkväll la Dessie upp ett inlägg där hon visar upp sin nya frisyr. Hon har alltså inte gjort mer än att fläta håret. Som ni ser vid det rödmarkerade så tror hon som vanligt att hon var först, men icke. Kissie var först, som vanligt!


(Bild lånad från Dessie, upplagt igår)


(Bild lånad av Kissie, upplagt den 21/9)

Kissie och Tsatsiki

Fick ett tips från en söt läsare tidigare om att Samuel (även känd som Tsatsiki) ska ha stött på Kissies väl Claudia när de var ute i augusti. Kissie ger honom dissen i sitt inlägg, vilket även Claudia gjorde. Men nu har Kissie över Samuel och ska träffa honom. Kan hon inte hitta egna killar, som inte har sött på hennes vänner?


(Bild lånad av Kissie)
Tack Felicia för tipset!

Kissies hemliga date

Kissie la för ett litet tag sedan ut en konveration med en kille som hon ska träffa på Pilot på fredag. Hon gjorde den "kända" killen hemlig för att vi skulle bli nyfikna och undra vem det var. Men det var inte så svårt att få reda på vem den kända killen var. Det är Samuel Hause som vi alla känner igen från bl.a. "Tsatsiki, morsan och polisen"


(Bild lånad av Kissie)


(Bild lånad från finest.se)

Känns lite B

Är det bara vi som tycker att Paulinas nya design på bloggen känns lite B? Men så ska det väl vara om man låtsas vara B-kändis!


Vad sysslar hon med?

Klubberiet har lagt ut en video på Youtube om hur kvällen där var. Våre bloggerskor var där, men den enda som vi hittade under filmen var Paow. Lite svårt att missa med tanke på att hon skämmer ut sig ganska duktigt. Inte ens Steffi vill visa sig på denna pinsamma video. Se själva.


(Bild printad från Youtube)


Här har ni hela videon.

Är hon så rik?

Kissie snackar hela tiden om hur mycket pengar hon har och hur rik hon är. Men om hon nu är så rik, varför kan hon inte då ta och färga sin hemska utväxt? Den har nog aldrig varit såhär hemsk.


(Bild lånad av Kissie)

Tros chockad

Både Kissie och Katrin har gjort en kort video på TV4 Play om sin blogg och om Blogg Awards. Nu har även Foki fått upp en video, och vad hittade inte vi när vi kollade på den ;) Woops, lilla gumman.. Du kanske borde fokusera mer på att hålla ihop benen om du ska använda strumpbyxor i "TV"..


Vi ber om ursäkt för dålig kvalite på bild. Men det är från Vidion som finns på TV4 play.

osminkade sanningen

Men lilla hjärtat.. Klart du inte har någon acne så länge du redigerar ditt ansikte med photoshop eller dyliknande..


Bild från Kissie

Redigerad!

Är vi förvånade? Ne inte det minsta. Kissie är i farten med att redigera igen, och det är någonting med hennes bröst? Det är nämligen en av de vanligaste redigeringarna hon gör. Så Kissie, kanske dags att göra denna bröstoperation snart?



Ringen runt schampot har vi ej gjort.

Bilder från Kissie

Tack Kitty Gustafsson för tipset

Paows hår

Men hur ser ditt hår ut Paow? Kanske dags att gå till en frisör och låta dem fixa ditt hår och sätta i löshåret nästa gång? Pinsamt!

Utkastad x2?

Amir skrev idag ett ledsamt inlägg om hur han blivit utkastad från sitt hem. Det kan ju finnas miljoners av anledning, eller bara det att han försäldrar tyckte att det var dags för honom att växa upp.. I alla fall så har han ju bott hemma hos Steffie ett par dagar nu. Men som han skrev i sitt inlägg så kunde han inte sova där natten till idag.
Kan det kanske ha berott på att Steffie ville umgås med sin kompis, som är Amirs fiende? För ingen har väl missat att Paow och Amir har det senaste bloggbråket?


Bild från Amir

Bild från Paow

Veckans blogg

Vi är med och tävlar om att bli Veckans blogg hos Rebecca, så vi skulle bli jätteglada om ni kunde rösta en massa på oss. Vi är nummer 12!



Klicka på bilden för att rösta!

Lite uppgjort

Dessie skrev igår i ett inlägg att hon och "någon mer" ska börja bråka med "någon" på Blogawards. Detta säger verkligen mycket om Dessie, och även om alla våra blondinbloggare. De är ute efter bråk, de söker sig till det för att skapa uppmärksamhet, få fler till att veta vilka de är och det viktigaste av allt - ett högre läsarantal! Det är det enda som både Dessie, Paow, Amir och Kissie är ute efter.

Så vad Dessie tänker ställa till med på Blogawards får vi se då. Kanske slutar det så illa att det är hon som får tårtan i ansiktet denna gång också?


(Bild lånad av Dessie)

Vänner?

Nejmen kolla vilka som nyss blvit vänner igen, Dessie och Paow.. Efter så mycket hat till varandra förra veckan, så blev det nog för mycket saknad. Men vilka är vi som klandrar, visst saknar man nog alltid sin bästis om man grälat. Trots att detta bara är ett PR-trick, ännu ett uppgjort bloggkrig.


(Bild lånad av Paow)

 

Amanda - årets blogg

Amandavardet tror helt ärligt på att hon kommer att kunna bli framröstad till årets blogg. Hur många läsare har hon egentligen? Hon har typ 11 000 läsare medan Paulina har rekord på 50 000. Vi säger bara lycka till. Lycka till Amanda!



(Bild lånad av Amanda)

Top Notch

Kissies lillebrorsa Peter bloggar ju självklart också. Han berättade precis att Kissie inte kommer att medverka på klubb Top Notch som vi skrev om i förra veckan. Istället kommer hon att vara värdinna på klubben Pilot istället. Undrar om det kommer gå lika bra för henne med att vara värdinna som det gjorde för Linda Rosing? We'll see about that!


(Bild lånad av Peter)

Vad hände?

Lilla Dessie la igår ut en bild från förra året på henne, Steffi och Paow. Verkar som att bloggerskorna saknar varandra lite? Men är det bara vi som har lagt märke till Paulinas hemska och orangea lugg?



(Bild lånad från Dessie)

Ny design

Nu har även Kissie bytt design, precis som de flesta andra i bloggvärlden. Vad tycker ni om den? Hiss eller Diss?



(Bild lånad av Kissie)

Förlåt

Vi får ta och be om ursäkt för hemskt dålig uppdatering under helgen och gårdagen. Ska försöka att bättra oss, men det blir ganska mycket med både skola och jobb som liksom får gå före. Vi gör allt för att läsa igenom alla inlägg våra stora bloggare har skivit under dagen och kommer därför med skvaller och inlägg under kvällen. Det är så det kommer få se ut nu när vi båda har konstiga scheman och mycke att göra. Hoppas dock att ni fortsätter läsa bloggen och även skicka in tips till oss. Ni läsare får oss att hålla igång!

En ledsen Amir

Amir och Paow verkar inte vara lika bra vänner längre. Eller egentligen inte alls efter vad Amir skrev i ett inlägg om henne. Men Paow har inte varit speciellt snäll hon heller. Har väl ingen av dem egentligen. Men det verkar ha blivit lite av en trend nu i bloggvärlden och skriva inlägg till varandra om hur omogna alla är. Amir och Paow, Amanda och Paow, Dessie och Paow. Ser ni någon likhet bland detta? Paulina är inblandad i allt. Hon är visst inte lika omtyck längre.


(Bild lånad av Amir)

Nya Kissie-trenden?

Kissie tror helt ärligt att hon kommer skapa höstens/vinterns nya trend med att använda Uggs. Men vet vi inte alla att det så tidigt som förra hösten var Kenza som flitigt använde sig av Uggs och mer eller mindre skapade trenden. Men vi kan ju alltid låta Kissie tro att hon är en trendsättare.


Lånad från Kissie

Pinsamt

Kissie tror att hon är populär för att någon gjort en låt om henne. Men när hon lägger ut den i bloggen så raderar användaren låten. Kanske lite pinsamt att ha gjort en låt om Kissie? Eller lite mer pinsamt är det nog faktiskt att Kissie tror att folk tycker om henne!

Det måste vara ett skämt

I ett av Amandavardets tidigare inlägg idag så har hon fått en väldans massa komentarer eftersom att inägget var riktat mot Paulina. Och den första komentaren ser ni nedanför. Jag hoppas verkligen att bruden inte menar allvar. Man kan omöjligt vara besatt av en tjej som Amanda, som fejkar sina "mm" i videoinläggen för att väcka debatt och bli ett irritationsmoment. Ingen kan någonsin se upp till Amanda, och knappt ens bry sig om henne. Därför hon sällan får så mycket uppmärksamhet här. Endast vid ett fåtal tillfällen som dessa.
Kan bara tillägga att de övriga ca 270 komentarerna inte var lite snällga som denna.



Bild lånad av Amanda

Val av kläder

Vi har alltid fått intrycket av att de killar som är homosexuella brukar ha bra klädsmak. Gaykillar är alltid bra på att klä sig och på att se bra ut. Även Amir har sina dagar då han lyckas få till det riktigt bra. Men det är ofta han bara använder sina fula Addidas-tröjor (som är so last year), men igårkväll när han var ute och festade, hans klädval då tar verkligen alla priser. Man ska inte matcha sina kläder för mycket, men han har verkligen inte gjort det alls. Man kan ju tro att han blundade när han valde kläder. Eller förlorade han ett vad?


(Bild lånad av Amir)

Dissad?

Vad hände? Hela veckan har vi kunnat läsa om att Paow skulle med Amir till Saras födelsedagsfest. Men nu när dagen enda föll på plats så får vi läsa att Paow istället har varit på någon hemmafest men träffade Sara och Amir ute så att hon kunde gratta henne i alla fall.
Så nu undrar vi, har Amir och Paow slutat umgås? Var Paow inte bjuden längre? Eller är hon fortfarande för omogen och tycker små hemmafester är roligare?
Vad tror ni?


Bild från Paow

Tipsa oss!


Tipsar oss gör ni via [email protected]

Nu börjar det bli allvar

Kriget mellan Dessie pch Paow har varit igång ett tag nu. Men nu börjar det dra igång på riktigt. Dessie försöker komma med något litet "pinsamt" om Paow, men det slutar med ett motklipp där Paow bara öser ut med skit mot Dessie. Vi tycker detta är underhållande, vad tycker ni?


Klippet som Dessie började med (klicka på bilden)



30 minuter senare kommer detta, se klippet HÄR

Kissie i Vakna

För er som missade att vara uppe imorse och se på Vakna med The Voice där Kissie var med så har ni klippen här. Kolla hur sotig och smutsig hon ser ut i ansiktet. Hon ser sjuk ut!

Vakna med The Voice

Kissie har i ungefär en timme suttit med hos Vakna med The Voice. De får inte fram något vettigt ur henne alls. Hon verkar bara mer blåst när man hör henne så. Men nu har hon i alla fall avslöjat att när hon var liten så var hon brunett och blek. Så någon åkta blondin är hon inte!
Hon ser äcklig ut i ansiktet, sotig och nästan grå. Hon verkar mycket mer blond i verkligheten.
Roligast är att när de spelar musik så brukar de prata med varandra. Istället sitter de tysta och säger inte ett ord till katten. Säger mycket.


Hon ska liveblogga i studion, denna bild och två till var det bästa hon kunde komma med.
(Bild lånad från Kissie)

Dessie hissar

Lilla Dessie la tidigare under dagen ut en Hissar/Dissar-lista i sin blogg. Hon hissar sig själv utan smink, bra självförtroende och rosa. Men i alla förklaringar till varför hon hissar saker så nämner hon sig själv! Hon börjar bli lite väl självgod nu känns det som!


Bild lånad av Dessie

Alla älskar Steffi?

Nu börjar visst alla umgås med denna Steffi? Vem är bruden egentligen och varför har hon blivit så populär? Både Amir och Paow umgås med henne och nu gör Kissie det också? Dags att skaffa sig ett eget umgänge Kissie?


Bild från Kissie

Nya bloggkriget

Kommer Paow och Amandavardet att starta ett nytt bloggkrig om hur mycket de ogillar varandra? Eller ska de bara sitta och trycka ner på varandras utseeénden?
De visar uppenbart i sina inlägg att de inte tycker om varnadra. Men att bara trycka ner på hur de ser ut och beter sig är väl lite väl kanske? Dessie och Paow skriver ju i alla fall lite dirty om varandra. Sakerna som Paow och Amanda skriver om varandra vet vi ju redan.


Bild tagen från Amandavardet



Paows
stavning är visst inte den bästa när hon är arg
Bild låndad från Paow

Rädd för att åka kommunalt

Nu börjar väl Kenza bli lite väl överdriven? Att vara rädd för att åka kommunalt för att hon är rädd för haters? Hon kan lika gärna hamna brevid en frisläppt mördare på bussen. Det är väl lika illa! Och alla dessa "fan"bilder hon tar med folk. Det han lika gärna vara en hater som hon tar en bild med, som sedan hamnar ute på hemska hatsidor. Detta hade hon kanske inte tänkt på? Hon var även tvungenatt slänga in en komentar om hennes rika liv och nämna summan hon lägger ner på att åka taxi. Lägg ner nu Kenza!


Bild lånad från Kenza

bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Utvik

Är detta kanske något som Dessie vill syssla med i framtiden? "Dessie's nya liv som utvikningsmodell"
Men i så fall kommer hon nog inte långt med de brösten, de som vi alla vet att hon trycker upp så mycket hon bara orkar!
Lilla Dessie, lägg ner nu!


Bild från anonym

De tre muskitörerna?

Det tisslas och tasslas om att Kenza, Amir och Kissie tidigare har umgåtts med varandra. Och här har vi konkreta bevis på det.


Bild från anonym

Naturligt blond?

Kissie menar att hon är naturligt blond. Men det verkar inte riktigt så. Visst, hon kan ha färgat håret på denna bilden. Men visst är hon "söt" när hon är liten? Haha!


Bild från av anonym

Skumpartyt

Under kvällen på Klubberiet hände mycket. Flera bloggar har lagt ut en bild på Dessie där hennes klänning är uppdragen och hon endast syns i hotpants. Denna bilden har Dessie själv komenterat i sin blogg och hon menar att det är Philip som drar upp klänningen. Men var ser ni Philips händer? Jo, på hennes lår/rumpa. Så detta är bara ännu en dum bortförklaring av vär lilla Dessie.





Som ni ser, båda hans händer är PÅ henne, han drar alltså inte upp klänningen
(Bilder från anonym)

Värdinna

Inte är vi 100% säkra, men kan det vara Cub top notch som Kissies ska sammarbeta med, eller vara värdinna som hon säger? Vi gissar nog på det!


Bild från Kissies



Bild från Club Top Notch

Undanflykter

Runt skolstarten så tjatade lilla Dessie om att hon skulle bli duktig och sköta skolan. Men varje dag kommer hon med en undanflykt om att inte gå dit. Antingen försov hon bort halva dagen, eller så ringer hennes mamma till skolan och skolan säger att hon inte behöver vara där. Eller så tycker hennes mamma det är okej att hon struntar i skolan. Men den undanflykten hon kör med mest än ändå att hon "håller på att bli" sjuk. Det händer flera gånger i veckan känns det som. Och idag är ännu en av dem! Dags att komma med något nytt?


(Lånat av Dessie)

Blogawards

Kissie är riktigt stolt över att ha blivit nominerad till "Kaxigaste bloggerskan" i VeckoRevons Blogawards.
Man kan även rösta på henne för att bli årets blogg, vilket hon aldrig kommer att bli om hon inte fortsätter nuta sina läsare med fler presentkort. Vem tror ni blir Årets blogg? Blir det Kissie, eller blir det någon annan lite mer seriös bloggerska?


Bilden lånad av Kissie

Ny design

Har sedan vi startat bloggen letat efter någon duktig som har kunnat fixa vår design till bloggen. Känns lite roligare att gå in på bloggen då och det blir även mer motiverande att skriva i den också. Och nu har den underbart söta Sofia fixat med vår design och den blev precis efter våra önskemål. Precis som vi ville ha den. Alla andra skvallerbloggar är i rosa, men vi ville sticka ut. Och Sofia lyckades jättebra med att fixa det!
Så vi är riktigt nöjda med vår design och jag hoppas att ni också gillar den!


(Klicka HÄR för att komma till Sofias blogg)

Nejmen titta!

Nu har både Amir och Kissie fått för sig att de ska färga sitt hår brunt. Amir gör det bara om han får 5000 komentarer i ett av sina inlägg. Och Kissie ska göra det för att... få uppmärksamhet? Idag har Kissie och Amir varit och köpt hårfärg, men Kissie visar stolt i sin blogg vad hon köpt. Medan det i själva verket var Amir som köpte hårfärg medan Kissie bara var med. Hon försöker återigen lura oss, men denna gång lyckas hon inte (även om hon en dag kommer färga håret brunt)


(Bild lånad av Kissie)

Vänta, va?

Ursäkta men vad hände? Kissie och Amir har under en längre tid varken pratat med varandra eller umgåtts. De har helt bytt umgängeskrets. Och så händer detta? Amir menar att de både insett att de varit omogna och att de förlorade en bra vänskap på det. Men vem bryr sig? Det kändes roligare när de var ovänner! Så nu kommer väl Dessie och Paow göra samma sak snart.


(Bild lånad av Amir)

Populär diet

Både Kissie och Dessie går ju båda på dieter just nu. Men det verkar inte som att det går så speciellt bra för någon av dem. De lägger båda ut bilder på McDonaldsmaten de äter, och det skrivs väldigt ofta om det. Det börjar bli lite väl ofta nu. Och samma sak med dessa kopiösa mängdes Cola de dricker. Men nu börjar Dessie till och med dissa sig själv.



En engångsgrej? Jo säkert!
Lånat från Dessie

Lilla Barbie

Lilla Barbie Kissie är inte så perfekt som hon spelar att vara. Även hon har finnar som en vanlig person, men detta redigerar hon bort. Men på något vis verkar det som att hon vill att vi ska se att hon redigerar bort det, eller är hon helt enkelt bara så kass på att redigera?

Världens fulaste frisyr

Har suttit och kikat runt lite på nyheter24.se som Dessie och Kissie (?) brukar göra lite olika saker för. Hittade en artikel om vilka som hade världens fulaste frisyrer. Och gissa vem som ligger högst upp på listan om inte vår alldeles egna lilla Dessie.
På 7:e plats hittar vi vår allas älskade gay, Amir!


Lånat och ihopklippt från nyheter24.se

Homosexuell

Alla våra storbloggare verkar älska allt som har med bögar att göra. De tycker alla om gay-folk. Men Dessie tycker nu att det är hemskt jobbigt att hon har en lesbisk stalker som förföljer henne! (förfölja = skriver "jag älskar dig" på msn till henne)


Dubbelmoral? (Bild lånad av Dessie)

Hon har det inte lätt

Det står verkligen inte rätt till i Dessie's lilla huvud när hon kallar detta för en fight. Hon bråkade ju tydligen med ett emo-barn för någon dag sedan. Det enda som händer är att Dessie säger ordet emo 100 gånger och emo-barnet ungefär be henne dra åt helvete. Det kallar Dessie för en fight. Då har hon inte varit med om mycket.


Bilden lånad av Dessie

Kenza och New York

Imorgon skulle Kenza åka till New York för att medverka på röda mattan på MTV Video Music Awards, men nu är hon sjuk och kan inte följa med. Hon verkar ta det på ett ovanligt positivt sätt, men ingen kan vara såhär positiv över att inte få åka med på sitt drömjobb. Egentligen är hon (förmodligen) skitarg över att hon inte får följa med. Hon visar ingen som helst avund över tjejen som får åka istället, men innerst inne vet vi alla att det är en bitter Kenza som sitter hemma i helgen!

Paulina och Kissie?

I fredags (den 4/9) när Paulina och Kissie var på Klubberiet så syntes de ganska mycket tillsammans. Lite väl mycket för två tjejer som inte alls tycker om varandra. Så när Kissie i förrgår svarade på frågor hos 118800 så var det dags att ställa frågan om varför de umgås när de inte alls tycker om varandra. Här under har ni frågan och svaret. Vi tror vad vi vill om svaret, vad tror ni?


Frågan till Kissie, fotograferad själv


Svaret från Kissie, tro vad ni själva vill


Kissie och Paow på Klubberiet. Så mycket verkar de inte ogilla varandra?

NRJ

Många av er vet säkert om att killarna från NRJ Wake up Call ringde till Kissie idag på morgonen för att driva med henne. För er som missade det på radion så har ni klippet här!

Angående Dessies pojkvän

Dessie svarar på allt skvaller om henne. Eller en del av det till att börja med. Hon lägger ut en bild på henne och Philip där de pussar varandra. Känns väl inte helt okej att gå och pussa på andra killar om hon nu har haft pojkvän i 8 månader, vilket enligt henne själv absolut inte är en lögn!


(Bild lånad av Dessie)

Failad redigering (igen)

Kissie är verkligen inte bra på att redigera bilder. Hennes armar är verkligen inte så små som hon vill att de ska vara. Någon som har lite väl mycket komplex kanske?


(Bild lånad av Kissie)

Dessie <3 Vem?

Vår alldeles egna lilla Dessie har precis publicerat ett inlägg där hon skriver om en hemlig pojkvän som hon varit tillsammans med i 8 månader. Detta gör att väldigt många frågetecken cirkulerar. Som varför hon har en tävling om "Sveriges snyggaste kille", varför hon raggar på andra killar genom bloggen? Självklart känns detta också som något hon bara vill provocera fram och få oss att tro på. Vi väljer att inte tro på det. Vad tror ni? Har Dessie pojkvän eller inte?


(Bild lånad från Dessie)

Ytterligare en copycat

För några dagar sedan skrev Paow ett inlägg om att hon hade beställt ett linne från Emma Damn, en bloggare som sysslar med kläder. Nu har lilla N.Bitchie också köpt ett likadant linne. Om man ska skvallra om bloggare så känns det väl lite väl att börja kopiera dem, och sedan stoltsera med det i en blogg som för övrigt inte alls ska vara personlig.


(Bild lånad från N.Bitchie)


(Bild lånad av Paow)

Paow dissar

Börjar inte någon bli lite väl överdriven nu? Paow dissar hennes alla mini-mee's. Men är det vekrligen henne de försöker efterlikna eller vill de bara synas lite extra? Eller betyder detta att Dessie också försöker efterlikna Paow? Yeah right!

Chailattedieten

Vad hände igentligen med att Kissie bara skulle dricka chailatte och bara äta på söndagar. Idag är det tisdag och Kissie äter McDonalds till frukost! Tror hon ni kommer klara dieten?



(Bild tagen från Kissie)

Sönder redigerad återigen

Vi har nog sett det mesta, och alla vet att Kissie har så lågt självförtroende att hon MÅSTE redigera sina bilder. Men det här är ju nästan skrattretande. Det är verkligen ingen som kan missa hennes redigeringsbitar denna gång.
Det vi ser av hennes redigering är att hon tydligen har finnar (?) eftersom hela ansiktet är redigerat. Dessutom har  hennes bröst även åkt ut för en hel del redigering.

Dock ej vi som dragit ringen runt halsbandet.


(Bild från Kissie)
Ännu en gång Kissiemjaow, Pinsamt!

Mens?

Nog med att du är bög Amir, men tjej? Eller, biologi lektionerna kanske är något du har skippat?

Någon börjar bli populär

Amir la nyss upp ett inlägg om en kille som desperat låtsas vara vän med Dessie och Amir. Han skriver att han saknar dem och att de snart måste träffas igen. Han har till och med photoshopat in sig själv i en bild bara för att få det att se mer verkligt ut. Hade det inte varit smartare att använda en bild som alla inte sett 100 gånger? Dumma desperata kille!


(Lånat från Amir)

Vad hände?

I början av veckan skrev Dessie om hennes nya diet. Att hon bara skulle dricka sin pulverdryck och äta en gång om dagen. Allt för att bli smalare än vad hon redan är. Men det verkar inte som om hon kan låta bli McDonalds ändå. Hon kunde inte ens hålla sig ifrån fet mat i en vecka!


(Kopierat från Dessie)

Veckans blogg

Igår blev vi nominerade till månadens blogg. Men nu har vi även blivit nominerade till Veckans blogg. Så om ni söta läsare kunde gå in HÄR och rösta på oss. Vi är nummer 9! :)

Månadens blogg

Vi har bara haft vår blogg i snart två veckor och redan fått en massa besökare. Vi har även blivit nominerade till att bli veckans blogg i denna blogg! Så om alla våra läsare ville vara så söta och rösta på oss och hjälpa denna blogg att bli större! Denna blogg har nummer 4!


Klicka på bilden för att komma till röstningen!

Återigen

Antingen får hon sluta upp med dessa dumheter eller får hon helt enkelt ta en kurs hur man handskas med redigeringsprogram. Vi börjar bli trötta på detta Kissie-katt!


(Bilderna från Kissie)

Klumpig mascara

Nu har Dessie gjort bort sig igen.
Förut idag la Dessie upp ett inlägg om vad som inte händer henne. En utav punkterna som fanns med var "Jag börjar använda för mycket smink" där hon sedan har lagt ut en bild som visar ihop klumpade ögonfransar. Bakom det över suddade på bilden gömmer sig självklart rivalen Paow.
Men är det ju så att vi på welovetohate har lite mer koll än vad Dessie har. För inte mer än en vecka sedan lade hon själv upp en bild där hon visar hur mycket överdrivet mascara hon har. Come on girl!

(Bild tagen från Dessie)

Vänner?

Vad är det vi ser och läser? Jodå, Paow skriver rakt ut hon och Steffi mötte upp Alexandra (kissie) precis innan klubberiet. Dessutom om vi kollar på bilderna så ser det ut som att dem har umgåts där också. Hur är det egentligen med alla dessa bråk, är det bara PR trick alltihop?




(Bilder tagna från Paow)

Blondinbella eller Brunettbella?

Blondinbella, eller Brunettbella? Hur som helst visar hon bara mer och mer stil, och är det bara vi som tycker att hon passar bättre som brunett? Vi hissar i alla fall Blondinbellas nya stil.


(Bild tagen från Blondinbella)

Utväxt en bloggtrend?

Antingen är det en början till en bloggtrend, eller är det bara Kissie och Dessie som följer varandras stil. I alla fall har dem i stort sätt lika stora härliga utväxter. Själv tycker vi här på welovetohate att det finns en gräns på OKEJ utväxt och ofräch utväxt. För är det inte så att tjejerna skryter dagligen om hur mycket pengar dem båda har, då borde det väl inte vara så svårt att göra sig av med den förskräckligt långa utväxten.
Dock ger det ju oss ännu ett bevis på att ingen av tjejerna är riktiga blondiner.



(Bilder tagna från Kissie och Dessie)

Dessie letar också kille

Kissie verkar inte vara den enda av storbloggarna som letar kille. Och vår lilla Dessie verkar tydligen ha fallit pladask för en kille. Men vem är denna kille? Någon som har en aning?


(Bild lånad från Dessie)

Make Up Store-festen

I förrgår hade Make up Store releasefest på Berns i Stockholm. Alla de stora kändisarna var där. Linda Rosing, Natasha Peyree, Sanna Bråding och även våra bloggerskor Kenza och Blondinbella. Men saknas det inte någon bland namnen här? Var hände med lilla Kissekatten? Var hon inte bjuden?
Nej, för seriösa företag vill inte förknippas med henne.

 


(Bilder lånad från posh24.se)


(Bild lånad från katten)

Lilla desperata Kisse

Många av er har sälkrt läst att Kissie börjat med tävlingen "Kissie's new Boyfriend".
Vi alla har nog våra åsikter om vad vi tycker om hennes tävling, men känns det inte lite väl desperat? Och killarna som skriver in till henne, har förmodligen varit med i ett vad eller något. För vem skulle vilja bli Kissie's new Boyfriend?



Det är några stycken som hört av sig (Bild lånad från Katten)

En mörk gränd

Vi skulle verkligen inte vilja möta Dessie ute i en mörk gränd efter denna utekväll. Tänk bara hur hennes smink kommer att se ut efteråt!

Fjortis vid 18 års åldern

Kissie la precis upp en video där hon och Bretty "leker" fjortisar, men vi tror att hon har missuppfattat någonting.
För lilla Kissie-katt, du kommer att vara en så kallad fjortis vare sig du är 14 eller 28. Nu har hon i alla fall startat en trend, att vara fjortis vid 18 års åldern.

Amirs val av kläder

Är detta det enda som faller Amir i smaken när det gäller kläder. Borde inte en homosexuell ha lite bättre klädsmak än så?




Rekord

På bara 1½ vecka har vi redan lyckats få ett högt läsarantal. Bara idag är det 104 st som varit inne på bloggen och detta ska firas! Så nu hoppas vi verkligen att ni alla fortsätter att läsa bloggen, och glöm inte att om ni har tips, så är det bara att skriva ett mail till [email protected].

Ser ni likheten?

Vissa säger att dem är lika, vissa gör inte. Vi vet inte riktigt vad vi tycker. Är Bella och Amanda lika varandra? Avgör själva!


Killen från solariumet

Killen som Kissie efterlyste i sin blogg för några dagar sedan i sin blogg har äntligen kommit fram och hört av sig till henne. Vem är denna mystiske kille och varför stöter han på Kissie?
Vet ni vem han är? Maila då till [email protected]

Ingrepp

Paulina skriver om att hon varit på Svenska Akademikliniken för ett möte om sitt kommande ingrepp. På denna klinik gör de många olika ingrepp såsom bröstförstoring, fettsugning, ansiktslyftning och rynkbehandling. De tre sista alternativen känns som man kan utersluta ganska rejält. Någon som vet något om vad hon ska göra för ingrepp, eller i alla fall har någon som helst aning?

Så mycket vet hon

Dessie skrev tidigare idag att hon bara älskar Sex anf the City och att det är i stort sätt det bästa hon vet. För Carrie är ju hennes förebild. Men bruder verkar inte ha någon som helst koll alls. Om hon nu älskar SATC så mycket så tycker man i alla fall att hon borde veta vilket datum den nya filmen har premiär. Filmen har premiär den 28 maj 2010, och ni ser själva hur mycket vår lilla Dessie vet.

Ny header

Amir har precis bytt header på sin blogg då han tröttnade på den gamla. Vad tycker ni om den nya?

Desperat behov av hjälp!

Denna blogg börjar växa mer och mer för varje dag som går. Och för att ni läsare ska uppskatta att besöka bloggen så känner vi inte riktigt att designen är rätt. Designen är en stor del av bloggen och därför är vi verkligen i desperat behov av hjälp. Vi som driver bloggen är inte själva kapabla att göra en design till bloggen.
Så nu ber vi er läsare om hjälp. Om någon av er är duktiga på att göra designer, och skulle vilja ta er tid att göra en design åt oss, självklart kostnadsfritt, så är ni mer än välkomna att skriva ett mail till [email protected]

Blogg-kriget

Nu har kriget bara börjat på riktigt. Det ganska nystartade kriget mellan Dessie och Paow ryktas vara vara ett trick för att få mer läsare. Om de lyckas kommer de väl snart att visa upp i bloggen för oss. Men just nu vill Paulina verkligen stoltsera med att hon vann Veckans blogg hos VR. Till med med Aftonbladet har valt att skriva om de stora privata bloggarna och Dessie blev tydligen inte ens nämnd.
Detta var Paow tvungen att skryta lite extra om!

Skottdrama med Dessie i mitten

Stackars lilla Dessie. Nu har hon hamnat mitt i ett skottdrama. Hon berättar om en bil som åker väldigt fort och låter mycket och 10 minuter sedan hör hon pistolskott. Lilla Dessie verkar vara säker på att någon har blivit mördard eller att det är krig. Hon är verkligen en riktigt dum blondin som tror att det blir krig i Sverige och att de i så fall skulle börja utanför hennes fönster! Tröga lilla flicka.

Så liten är hon visst inte

Hon redigerar om dina bilder, gör sig brunare, gör sin kropp smalare och ljuger alltså ganska mycket om vem hon egentligen är. Men att det ska behöva gå så långt att hon ljuger om vad hon har för klädstorlek. Är inte det lite väl töntigt?



(Taget från Kissie, och vi alla ser ganska tydligt att det INTE är xs i det vita linnet!

Amir driver

Amanda (Amandavardet.blogg.se) är/vill vara det nya tillskottet bland blondinbloggarna. Många av er har säkert varit inne och kikat på hennes blogg eftersom att (jag tror) både Paow och Dessie har skrivit om henne och hur de tycker att hon ser ut. Det enda hon hittills är känd för är för hennes irriterande videobloggar där odert "mm" kommer upp väldigt många gånger.
Nu tyckte Amir att det skulle vara en rolig idé att driva med Amanda, och han gjorde verkligen så att vi fick oss ett gott skratt. Kolla själva på länkarna nedanför och jämför!


(HÄR hittat ni detta klipp)


(HÄR hittar ni klippet)



Och för den av våra läsare som kan hjälpa oss med hur man lägger in videoklipp direkt till bloggen, så får man en länkning. En länk får även två av våra söta läsare som valt att länka oss. (Länka oss så länkar vi er)
http://danielaangeloni.blogg.se
http://www.modestil.se/blogg/

118 800

Självklart kan inte Kissie komma på något eget. Hon måste självklart göra som hennes rival Blondinbella gjorde och ha ett sammarbete med 118 800 och svara på deras frågor. Känns en aning patetiskt att hon inte kan hitta sig enga och unika sammarbeten. Men innerst inne vill Kissie vara precis som Bella och bli lika stor som henne.


(Bild lånad från K)